Despre noi:

Arta pentru copii este un program educational initiat de Asociatia Galeria Noua. Pe langa programele de sustinere si promovare a artei contemporane (expozitii, conferinte, publicatii) pe care le-am desfasurat constant incepand din 2001, am realizat importanta formarii si educarii interesului pentru aceasta zona artistica. Intelegerea artei si formarea culturii vizuale se poate face doar prin educatie, incepand de la generatiile tinere. Atelierele Sa intelegem arta contemporana au fost realizate in perioada august-septembrie 2012 in parteneriat cu MNAC, cu sprijinul financiar al AFCN. Autor si coordonator proiect: Aurora Kiraly. Prezentari si ateliere realizate impreuna cu Simona Dumitriu, Romana Mateias si Cristiana Serbanescu. Multumiri: Irina Radu, Gabriela Popp. O selectie a proiectelor noastre anterioare le puteti viziona la http://galerianoua.tumblr.com/ iar pe acest blog vom posta noutati legate de programul educational.

joi, 23 august 2012

Datele pentru urmatoarele intalniri "Sa intelegem arta contemporana"

- 24 (vineri), 29 (miercuri), 31 (vineri) august
- 5 (miercuri), 7 (vineri) septembrie iar dupa inceperea scolii mutam intalnirile sambata, in datele de 15, 22, 29 septembrie

Pentru orice intrebari va rugam sa ne scrieti la artapentrucopii@gmail.com sau irina.radu@mnac.ro sau sa ne telefonati: 0731 008 127.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu